Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Bolton Wanderersin pelaajat eivät ole saaneet palkkaa marraskuussa.

Championship-seura Wanderers kertoi huhtikuussa, että sillä on peräti reilun 245 miljoonan euron suuruiset velat. Seura julkaisi maanantaina sivuillaan tiedotteen, jossa se avaa nykytilannetta ulkopuolisille.

– Tämä on seurausta lyhytaikaisesta rahoitusongelmasta, talousasioita seurassa hallinnoiva Trevor Birch sanoo tiedotteessa.

– Työskentelemme kovasti kulissien takana ja toivomme tämän ratkeavan pikaisesti. Tapaan pelaajat huomenna (tiistaina) pitääkseni heidät ajan tasalla.

Boltonin talousongelmat vaikuttavat heijastuvan myös seuran pelillisiin esityksiin. Se on 24 joukkueen Championshipissä viimeisenä 18 ottelun jälkeen. Sillä on kasassa 12 pistettä. Joukkue on voittanut ainoastaan yhden pelin.