Valioliigassa kovia aikoja heikkojen tuloksien takia elävän Chelsean keskikenttäpelaajan Eden Hazardin isä on avannut suunsa liittyen sunnuntaiseen Leicester-Chelsea-otteluun.

Hazardin on väitetty näytelleen loukkaantumisensa Leicesterille koetussa 1-2-tappiossa. Belgialaistähteä on syytetty filmauksesta, jotta pääsisi pois kentältä. Hazard jätti kentän jo 31. peliminuutilla jouduttuaan Valioliigan maalipörssiä johtavan Jamie Vardyn taklaamaksi. Vardy antoi Hazardille vauhtia sivusta taklauksen muodossa, jonka seurauksena lontoolaisseuran avainpelaajiin kuuluva Hazard lensi lonkka edellä nurmen pintaan.

Chelsean päävalmentaja Jose Mourinho sanoi, että oli Hazardin oma päätös tulla vaihtoon, ja että kivun tunne oli varmasti kova.

Nyt belgialaistähden isä on avannut suunsa tapauksesta ja vakuuttanut, että hänen poikansa tuntema kipu oli aitoa.

– Kaikki nuo tarinat ovat keksittyjä. Uskotteko oikeasti Edenin näytelleen loukkaantumisensa niin tärkeässä ottelussa? Tiedätte hänen olevan pelaaja joka tykkää pelata – niin paljon kuin mahdollista, Edenin isä Thierry Hazard sanoi Telegraphille.

– Hänen lonkkaansa sattui oikeasti. On vaikeaa sanoa pelaako hän viikonloppuna, mutta toivomme hänen pikaista toipumistaan, hän jatkoi.

Chelsea kohtaa lauantaina Sunderlandin. Sinipaidat ovat keränneet ensimmäisistä 16 ottelusta vain 15 pistettä, mikä on viime kauden mestareille katastrofi.