Jose Mourinho kiisti riitautuneensa huippumaalivahdin kanssa: ”Ehkä autoimme häntä”

© Kuva: Getty Images

Keskiviikkona Mestarien liigassa nähtiin kahden jalkapallomaailman suuriin nimiin kuuluvien henkiöiden kohtaaminen.

Kun Porto kohtasi Chelsean keskiviikkona Mestarien liigan lohkovaiheen päätöspelissä, katseet kiinnittyivät englantilaisten päävalmentajaan Jose Mourinhoon ja Porton maalivahtiin Iker Casillasiin. Mourinho penkitti espanjalaismolarin kaudella 2012, sillä portugalilaisluotsi väitti Espanjan maajoukkueen kapteenin olleen kakkosvahti Antonio Adania heikompi. Tapaus aiheutti kränää Mourinhon ja Casillasin välille, eikä kaksikko tiettävästi ollut lämpimissä väleissä – ymmärrettävistä syistä.

Mourinholta kysyttiin Chelsean 2-0-voittoon päättyneen ottelun jälkeen hänen suhdettaan Casillasiin. Oliko kaikki kunnossa, vai vieläkö heidän välinsä hiertävät?

– Ei ole mitään tarinaa Casillasin kanssa. Moikkasimme toisiamme ennen ottelua. Hän hoiti hommansa mielestäni hyvin, ja minä omani. Ehkä autoimme häntä voittamaan pokaalin mitä hänellä ei vielä ole. Jos Porto voittaa Eurooppa-liigan, olen iloinen, Portoa vuodet 2002-04 valmentanut Mourinho sanoi espanjalaiselle AS:lle.

Casillas ei ole koskaan aikaisemmin pelannut Eurooppa-liigassa. Porto jäi tappion myötä lohkonsa kolmanneksi pisteen erolla Kiovan Dynamoon, minkä seurauksena se karsuttui Eurooppa-liigaan.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?