Lehti: Chelsean johto kriisipalaverissa – Jose Mourinholle potkut? Näin paljon erottaminen maksaisi

© Kuva: Getty Images

Chelsean päävalmentajan Jose Mourinhon kohtalo saattaa ratketa tänään, kun lontoolaisseuran johtokunta kokoontuu tekemään päätöksiä tulevaisuudesta.

Mourinhon aseman on huhuiltu olevan vaakalaudalla. Viime kaudella Valioliigan mestaruuden voittanut Chelsea on vain pisteen putoamisviivan yläpuolella, mikä on ennenkuulumatonta sinipaitojen kaltaiselle menestysseuralle. 16 ottelusta pisteitä on kertynyt 15.

Daily Mailin mukaan Chelsean omistaja Roman Abramovits joutuisi maksamaan Mourinholle yli 60 miljoonaa euroa, jos seura päättää erottaa päävalmentajansa. Portugalilaisluotsin nykyinen sopimus ulottuu kesään 2019 asti. Viikossa hän tienaa reilut 340 000 eroa.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?