Veikkausliigan sarjanousija PK-35 Vantaa on solminut keskikenttäpelaaja Ymer Xhaferin kanssa ensi kauden kattavan jatkosopimuksen.

Kaikkiaan viidellä kaudella Punamustissa pelannut Xhaferi on edustanut PK-35 Vantaata yhtäjaksoisesti vuodesta 2012 lähtien, joten hän on yksi joukkueen pitkäaikaisimmista pelaajista. Viime kaudella 30-vuotias Xhaferi lukeutui myös Punamustien eniten pelanneisiin pelaajiin.

Kosovolaislähtöinen Xhaferi siirtyi Suomeen vuonna 2007 ja esiintyi Punamustien paidassa ensimmäisen kerran jo kaudella 2008. Suomessa useaa seuraa edustaneella Xhaferilla on aiempaa kokemusta myös Veikkausliigasta AC Oulun, Pietarsaaren Jaron ja MyPan riveistä.

Nousuun päättyneellä viime kaudella kolme maalia viimeistellyt Xhaferi oli tyytyväinen jatkosopimuksen syntymiseen. Hän uskoo, että Myyrmäessä nähdään ensi kaudella kilpailukykyinen liigajoukkue.

– Olen tyytyväinen jatkosopimukseen! Suurin syy täällä jatkamiseen oli se, että olen pelannut täällä jo pitkään ja koen tämän olevan kotiseurani Suomessa. Haluan myös kokea uudelleen sen saman fiiliksen, joka meillä oli viime kaudella. Uskon meidän pystyvän pitämään saman fiiliksen myös ensi kaudella, Xhaferi toteaa seuran verkkosivuilla.

– En olisi yllättynyt, jos olisimme yksi europaikoista taistelevista joukkueista.