SJK on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta, kun HJK-puolustaja Tapio Heikkilä ja HIFK-hyökkääjä Youness Rahimi, siirtyvät Seinäjoelle. Molempien sopimus kestää kauden 2017 loppuun.

25-vuotias, Espoossa syntynyt keskuspuolustaja Heikkilä, on voittanut urallaan sekä Suomen mestaruuden että Suomen Cupin kahdesti ja Liigacupin kolme kertaa. Hän on edustanut Suomea maajoukkueessa yhdessä ottelussa ja oli mukana maajoukkueryhmässä EM-karsintojen avausottelussa Färsaaria vastaan. Hän on pelannut Hongan ja HJK:n paidassa yhteensä 157 Veikkausliigaottelua.

20-vuotias, Helsingissä syntynyt Youness Rahimi, on edustanut juniorina FC Kontua, PK-35:ttä, HJK:ta ja FC Honkaa. Veikkausliigadebyytti syntyi Hongassa, jossa hän voitti Suomen Cupin vuonna 2012. Rahimi nousi Suomen U21-maajoukkueen vakiopelaajaksi kaudella 2015. Viime kaudella hyökkäyksen laidalla viihtyvä Rahimi, pelasi Helsingin IFK:n paidassa. Pelejä Veikkausliigassa on kertynyt yhteensä 58 ja U21-maaotteluita on kasassa 14.

– Omalta osaltani mielettömän hyvät fiilikset. Edessä on uudet haasteet uudessa ympäristössä ja laadukkaassa valmennuksessa. Itseeni teki myös vaikutuksen miten kovasti minua haluttiin tänne. Juttelin Simon kanssa ja hän uskoo että tuon lisäarvoa joukkueelle. Tämä on iso haaste, mutta on kyllä loistavat fiilikset tällä hetkellä, kommentoi Heikkilä siirtoaan SJK:n verkkosivuilla.

– Loistavat fiilikset. En malta odottaa että treenit alkaa taas tammikuussa. Joulukuussa tutustuin seuraan, mutta tunnen Simon ennestään myös nuorisomaajoukkueesta, missä hän on valmentanut minua. Henkilökohtaisesti haluan pelata mahdollisimman hyvällä tasolla ja auttaa joukkue uudelleen Suomen mestaruuteen ensi kaudella, kommentoi Rahimi.

Myös SJK:n päävalmentaja Simo Valakari odottaa yhteistyötä uusien pelaajiensa kanssa.

– Olen tyytyväinen molempiin uusiin kiinnityksiin. Heikkilä tietää mitä voittaminen vaatii ja hän haluaa vielä urallaan eteenpäin. Hän sopii hyvin meidän joukkueen tavoitteisiin. Rahimi on erittäin potentiaalinen hyökkääjä. Paljon erityisavuja ja hän voi pelata vielä korkealla tasolla, kovan työnteon kautta, kommentoi Valakari uusia valmennettaviaan.

Heikkilän ja Rahimin sopimusten myötä SJK:lla on kasassa 22 pelaajasopimusta kaudelle 2016. SJK on aloittanut jo joululoman ja palaa harjoituksiin koko joukkueen voimin tammikuun 4. päivä.

(Lähde: SJK:n internet-sivut)