Turkkilaispelaaja hiiltyi naistuomarille – seura keksi hölmöilijälle omaperäisen rangaistuksen

© Kuva: Getty Images
Pool ja Gunners maanantain huippumatsissa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Kerem Demirbay raivostui Saksan 2. Bundesliigan ottelussa kamppailun tuominneeseen Bibiana Steinhausiin. Pelurin mukaan ”naisilla ei ole paikkaa miesten jalkapallossa”.

Bibiana Steinhaus on yksi harvoista naistuomareista, jotka tuomitsevat miesten peleissä korkealla tasolla. Hänestä on vuosien saatossa tullut tunnettu ja arvostettu persoona. Kerem Demirbay hermostui hänelle sunnuntaina FSV Frankfurtin ja Fortuna Düsseldorfin välisessä ottelussa.

Debirbay teki düsseldorfilaisten 2-1-voitossa molemmat joukkueensa maalit, mutta tuli myöhemmin ulosajetuksi. Saksan jalkapalloliitto on aloittanut tapauksen tutkinnan. Pelaaja itse kertoo pyytäneensä tapahtunutta anteeksi heti kamppailun jälkeen.

– Olen todella pahoillani. Sanoin heti pelin jälkeen, kun olin rauhoittunut, että pyydän anteeksi tuomarilta ja joukkueelta. Niin olen tehnyt. Olen henkilökohtaisesti pyytänyt Steinhausilta anteeksi ja olen todella iloinen, että hän hyväksyi pyyntöni, Demirbay kirjoittaa Instagramissa.

Miehen seuralle tämä ei kuitenkaan riitä.

– Olisi hyvä, että hän tuomitsee yhden naisten ottelun. Se auttaisi häntä ehkä saamaan oikeamman kuvan naisista ja naisjalkapallosta, Fortunan puheenjohtaja Paul Hunter toteaa Der Spiegelin mukaan.

Huuhkajien hyökkääjä Joel Pohjanpalo tuli Fortunan paidassa kentälle 73. minuutilla. Demirbay lensi suihkuun viisi minuuttia ennen pelin päätöstä kahden varoituksen seurauksena.

Voit katsoa Demirbayn Instagram-päivityksen täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pool ja Gunners maanantain huippumatsissa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!