Rovaniemen Palloseura on tehnyt kaksi jatkosopimusta. Brasilialainen maalivahti Ricardo ja laitapuolustaja Janne Saksela, molemmat 22, jatkavat seurassa.

Ricardon sopimus on kaksivuotinen, Sakselan ensi kauden mittainen. RoPSin urheilujohtaja Jari Ilola on tyytyväinen tärkeistä jatkopahveista.

– Janne ja Ricardo ovat molemmat nuoria ja erittäin potentiaalisia pelaajia, jollaisia haluamme joukkueessamme olevan, Ilola kertoo RoPSin sivuilla.

Sakselan jatko saa Ilolan myhäilemään tyytyväisyyttään.

– Janne on sellainen nuori pelaaja, joka voi jossain vaiheessa uraansa siirtyä myös ulkomaille pelaamaan ja on hienoa, että sen tason nuoret pelaajat haluavat pelata RoPSissa. Se kertoo pelaajien kiinnostuksesta RoPS:aa kohtaan.

Ricardon kanssa RoPS on viime kauden päättymisestä saakka neuvotellut jatkosta ja lopulta juuri ennen joulua yhteinen sävel löytyi.

– Ricardo tuli viime kauden alkupuolella haastavaan paikkaan joukkueen ykkösmaalivahdin loukkaannuttua. Hän hoiti tonttinsa erinomaisesti ja hänen tulonsa myötä RoPS:n nousuputki alkoi, joka johti lopulta hopeisiin mitaleihin. Ricardo on tunnollinen harjoittelija, jolla löytyy motivaatiota kehittyä vielä maalivahtina pitkälle, Ilola analysoi.

Janne Sakselalle sopimus RoPS:n kanssa oli helppo päätös.

– Tunnen joukkueen hyvin ja viihdyn kaupungissa, päätös oli siis helppo. On hienoa, että niin moni viime kauden joukkueesta jatkaa joukkueessa. Kokonaisuus on RoPS:ssa hyvä, on mukava olla osa sitä. Kun vielä seura hoitaa asiat todella hyvin ja sovitusti, ei jatkopäätös ollut vaikea, Saksela tuumaa tyytyväisenä.