Manchester Unitedin voitoton putki Valioliigassa venyi maanantaina kuuteen otteluun, kun joukkue tasasi kotikentällään pisteet Chelsean kanssa 0-0-tuloksella.

Manchester Unitedin murheet jatkuvat. Maanantain ottelua pidettiin jo ratkaisevana pääluotsi Louis van Gaalille. Lähiajat näyttävät joko seurajohdon mitta on täysi vai vieläkö hollantilainen saa aikaa kääntää joukkueen kurssin.

Wayne Rooney oli illan tulokseen pettynyt.

– Loimme paljon paikkoja, mutta emme onnistuneet viimeistelyssä. Yleisö oli tänään mahtava. Pystyin aistimaan, kuinka paljon se merkitsi pelaajille. Tulos on pettymys, koska me hallitsimme peliä. Sellaista jalkapallo vain on, Rooney totesi BT Sportille.

– Ihmiset sanovat paljon asioita. Pettäisimme itsemme, jos emme menisi kentälle ja tekisi parastamme. Jatkamme taistelua ja tulemme takaisin, vakuutti.

Sarjataulukon alapäähän juuttunut Chelsea potki Jose Mourinhon pestistään ja palkkasi tilalle Guus Hiddinkin juuri ennen joulua. Lontoolaiset ovat pelannut hänen alaisuudessaan nyt kaksi ottelua ja saavuttaneet kaksi tasapelispistettä.