© Kuva: Getty Images

Arsenal vahvistumassa tammikuussa: ”Maksimissaan kaksi pelaajaa”

Arsenalin manageri Arsene Wenger toivoo saavansa joukkueeseen uuden pelaajan kymmenen päivän sisällä. Uuden tulokkaan pelipaikka lienee keskikentän keskusta, jossa joukkueella on vajausta runsaiden loukkaantumisten vuoksi.

– Toiveenani ja halunani on tehdä jotain siirtomarkkinoilla seuraavan kymmenen päivän aikana. Kyse ei ole määrästä vaan laadusta. Nyt sivussa olevat pelaajat eivät ole loukkaantuneina ikuisesti, Wengeriä siteerataan Daily Mirrorilla.

Keskikentän keskustan vakiomiehet alkukaudesta olivat Francis Coquelin ja Santi Cazorla, jotka kumpikin loukkaantuivat marras-joulukuun vaihteessa. Hekin ovat palaamassa ja tulevan hankinnan pitää pystyä taistelemaan peliajasta näiden kanssa.

– Coquelin pystyy jo juoksemaan ja Cazorla palaa toivottavasti helmikuun puolessa välissä. Pyrin vahvistamaan miehistöä yhdellä tai maksimissaan kahdella pelaajalla.

Arsenal johtaa Valioliigaa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!