Chelsea hamuaa siirtomarkkinoilta PSG:n hyökkääjää?

© Kuva: Getty Images

Chelsea on kiinnostunut hankkimaan Paris Saint-Germainin hyökkääjän Ezequiel Lavezzin riveihinsä, kertoo Daily Mirror -lehti.

Lavezzin sopimus päättyy kuluvaan kauteen, mutta lontoolaisseura ei ole ainoa argentiinalaisesta kiinnostunut. Myös Serie A:n Inter Milan haluaisi 30-vuotiaan kärkimiehen joukkoihina. Chelseassa olisi kova tarve hyökkääjälle jo nyt tammikuussa, sillä vaihtoehdot kärkipäähän ovat vähissä.

Chelsean ainoa kunnossa oleva hyökkääjä on Diego Costa. Radamel Falcao on vielä viikkoja sivussa, ja Loic Remy ei ole pystynyt myöskään harjoittelemaan täysipainoisesti.

– Inter osoittaa ehdottomasti suurinta kiinnostusta pelaajaan, mutta myös lukuisat muut seurat haluavat hänet, kuten Chelsea ja Barcelona, Lavezzin agentti Alessandro Moggi tuumi Daily Mirrorin mukaan.

Chelsea on tähyillyt siirtomarkkinoilta muitakin hyökkääjiä. Esillä ovat olleet ainakin AC Milanin Carlos Bacca, Leicesterin Jamie Vardy, West Bromin Saido Berahino sekä Atletico Madridin Jackson Martinez.