Entisen topparin nimi noussut esiin vaihtoehtona Louis van Gaalin korvaajaksi

Ranskalaisen Le10 Sportin mukaan ManU on ottanut yhteyttä PSG:hen päävalmentaja Laurent Blancin tilannetta kysyäkseen. Lähteen mukaan entinen ManU-toppari on yksi vaihtoehdoista Louis van Gaalin korvaajaksi.

50-vuotias ranskalainen on luotsannut pariisilaisseuraa vuodesta 2013 ja on parhaillaan seuran kanssa matkalla kolmanteen peräkkäiseen mestaruuteen, kun joukkue venytti perjantain 2-0-voitolla Bastiasta johtonsa sarjassa jo 22 pisteen suuruiseksi. Blanc on aiemmin luotsannut myös Bordeaux’ta (2007-2010) ja Ranskan maajoukkuetta (2010-2012).

Mies muistetaan pelaajauraltaan varsinkin maajoukkueen kipparin roolistaan, kun Ranska voitti kultaa vuoden 1998 kotikisoissa. Mies edusti uransa aikana useaa huippuseuraa Euroopassa, kuten Barcelonaa ja Inter Milania. Hän päätti pelaajauransa ManU-pestiin (2001-2003).

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!