FC Porto haluaa myydä Valioliigassa kiinnostusta herättäneen keskikenttämiehen

Usea Valioliiga-seura muun muassa on aktivoitunut siirtomarkkinoilla, kun FC Portossa pelaava ranskalainen keskikenttämies Giannelli Imbula on kaupan.

– Tiedämme, että Porto haluaa myydä hänet. Juuri nyt emme ole olleet muualle yhteydessä, mutta saatamme aloittaa keskustelut halukkaiden seurojen kanssa maanantaista alkaen, pelaajan agentti Willy Ndangia siteerattiin Transfernewscentral-sivustolla.

23-vuotias pelaaja liittyi nykyseuraansa viime kesänä, mutta rooli on jäänyt pieneksi. Imbula edusti vuosina 2013-2015 Marseillea. Keskikentän pohjan pelaaja tarvitsee epätoivoisesti suurempaa roolia kevätkaudeksi, jotta voi mahduttaa itsensä EM-kisaisäntämaan maajoukkuemiehistöön. Imbula ei ole aiemmin pelannut A-maaotteluita.

Varsinkin Arsenalin tiedetään hakevan vahvistusta juuri keskikentän pohjan rooliin ja seurassa on käyty neuvotteluja toisaallekin on tähän tarpeeseen.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!