© Kuva: Getty Images

Louis Van Gaal: ”Haluan jatkaa täällä loppuun asti”

Manchester Unitedin 64-vuotias päävalmentaja Louis Van Gaal ei ole eroamassa joukkueen peräsimestä, vaikka suurseura on kerännyt vain kymmenen pistettä viimeisestä kymmenestä liigapelistä. Kaikki kipailut mukaan lukien ManU on voittanut vain kolmesti viimeisissä 14 pelissään. Van Gaalin sopimus kattaa vielä seuraavan kauden.

– Allekirjoitin aikoinaan kolmen vuoden sopimuksen ja olen sen jälkeen joka lehdistötilaisuudessa sanonut, että tämä on prosessi eikä kyse ole vain yhdestä pelistä. Haluan jatkaa täällä loppuun asti. Mikäli en haluaisi, en varmasti olisi aloittanut täällä puolitoista vuotta sitte, Van Gaal sanoi ESPN:lle.

Hollantilainen muistuttaa, että joukkue on kärsinyt paljon loukkaantumisista.

– Meillä on kahdeksan loukkaantunutta pelaajaa. Ei voi sanoa, että se olisi managerin syy, sillä 5-6 niistä on tullut kontaktitilanteissa, Van Gaal puolusteli.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!