© Kuva: Getty Images

Menikö MTV:n futistoimittaja pahasti yli Valioliigan huippupelissä? – ”Kirkko on tarpeeton instituutio”

MTV Sportin jalkapalloselostaja Juha Taivainen on joutunut kuluvalla Valioliiga-kaudella jossain määrin Twitter-kansan hampaisiin.

Negatiivinen palaute toki on se joka Twitterissä useimmiten näkyy ja kuuluu useammin kuin hiljainen hyväksyntä saati positiiviset huomiot. Sunnuntaina Arsenal-Chelsea-selostuksen yhteydessä Taivaisen kritisoijiin liittyi monen muun mukana Vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki.

Taivainen livautti sunnuntaina ilmoille näkemyksensä myös kirkosta pohdiskellessaan, ettei Louis van Gaalin asema Old Traffordilla ”ole kirkossa tai missään muussakaan tarpeettomassa instituutiossa kuulutettu”.

Itse ottelussa Chelsea vei 1-0-vierasvoiton Arsenalista Diego Costan maalilla.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!