Sergei Eremenko osui taas U17-maajoukkueelle – turnaus päättyi tappioon

© Kuva: Juha Tamminen
Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Eremenkon jalkapalloklaanin nuorin jäsen Sergei Eremenko oli jälleen maalinteossa U17-maajoukkueessa Minskin turnauksen päätöspelissä, jonka Suomi hävisi Slovakialle 1-2-lukemin. Suomen sijoitus turnauksessa oli lopulta viides.

Eremenko oli merkittävässä roolissa aiemmassa pelissä, kun Suomi nousi kahden maalin takaa upeasti voittoon Venäjää vastaan.

Slovakia-pelin maalit syntyivät toisella jaksolla. Eremenkon tekemä 1-1-tasoitusosuma syntyi vapaapotkusta. Slovakian molemmat maalit syntyivät keskitystilanteissa, kun vastustajien merkkaus takatolpalla petti.

– Peli oli pikkuisen hakemista, näki että molemmilla oli paljon pelejä alla. Hyvää kuitenkin oli, että meidän pelimme parani koko ajan ottelun edetessä, päävalmentaja Kimmo Lipponen kertasi Palloliiton kotisivuilla.

– Kyllähän tämä kummaltakin oli vähän taistelua väsymystä vastaan, se johti virheisiin ja kumpikin olisi voinut tehdä enemmänkin maaleja. Omaa peliämme on vähän vaikea arvioida väsymyksen takia ja siksikin, että kentällä oli pelaajia, jotka eivät ole juuri yhdessä pelanneet ja osaa vielä kokeiltiin tulevaa varten vähän erilaisissa rooleissa kuin yleensä.

Lipponen oli kaikkiaan tyytyväinen näkemäänsä.

– Siihen voi olla jo tyytyväinen, että kuitenkin näinkin hyvin jaksoimme vielä viimeisessä pelissä pelata. Turnaukseen kokonaisuutena olen erittäin tyytyväinen, kolme voittoa (Venäjä, Moldova, Georgia)  ja tasapeli (Ukraina) kovia vastustajia vastaan. Vaikka nyt kopissa oli vähän pettyneitä ilmeitä, niin kokonaisuus oli ilman muuta hyvä, Lipponen päätti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!