Shefki Kuqi kiitteli omiaan vahvan esityksen jälkeen: ”Pelasimme tasolla, jota joukkueelta odotan”

© Kuva: Juha Tamminen
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

PK-35 Vantaa otti perjantaina selvän 3-0-voiton HIFK:sta Liigacupin B-lohkon ottelussa.

Punamustien päävalmentaja Shefki Kuqi oli luonnollisesti tyytyväinen omiensa suoritukseen. Joukkue aloitti harjoittelun vasta kolme viikkoa sitten.

– Tämä oli meille hyvä tulos. Pelasimme sillä tasolla, jota tältä joukkueelta odotan. Tämä oli vähän erilainen peli kuin viimeksi Interiä vastaan. Pelistä ja tuloksesta huomasi heti, että jätkät ovat treenanneet taas viikon enemmän, Kuqi sanoi seuran sivuilla.

PK-35:n maaleista vastasivat sopimuksettomana pelaajana mukana ollut Njazi Kuqi sekä kahdesti osunut brasilialainen Lucas Kaufmann. Päävalmentaja oli tyytyväinen kaksikon esityksiin, mutta halusi kuitenkin jakaa kunniaa koko joukkueelle.

– Maalintekijät tulevat tietysti aina esiin, mutta pelasimme nimenomaan joukkueena hyvin molempiin suuntiin. Kollar ei joutunut kovin montaa kertaa torjumaan. Se kertoo joukkueemme tasosta, Kuqi kehui.

– Olen erittäin tyytyväinen etenkin tapaan, jolla prässäsimme ja otimme hyvin ylhäältä kiinni. Vuodenaikaan nähden joukkue näyttää todella hyvältä, mutta meillä on vielä pitkä matka edessämme. Tämä on vasta Liigacupia, mutta hyvä tulos antaa paljon itseluottamusta ja lisää intoa tekemiseemme, hän jatkoi.

PK-35:lla on kahden ottelun jälkeen kasassa neljä pistettä Liigacupissa. Viime viikolla se pelasi maalittoman tasapelin Turussa Interiä vastaan.

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!