Entinen englantilainen huippupuolustaja Paul Parker on sitä mieltä, että Tim Sherwoodkin olisi parempi valinta seuraavaksi ManU-luotsiksi kuin kovasti seuraan huhuttu Jose Mourinho.

Nykyisen luotsin Louis van Gaalin sopimusta on jäljellä kesään 2017, mutta korvaaja nähtäneen punaistne paholaisten peräsimessä viimeistään ensi kaudella. ManU jatkoi konttaustaan, kun Sunderland – sarjan viimeistä edellinen – kukisti joukkueen viime viikonloppuna. Parkerin mielestä Mourinhon näytöt kriisijohtamisesta ovat ohuet eli miestä ei missään nimessä kannata nostaa manageriksi kesken kauden.

– On absurdia ajatella, että Mourinho pystyisi heittämällä nostamaan ManU:n suosta. Hän ei itse asiassa ole antanut mitään kriisijohtamisen näyttöjä koskaan uransa aikana, ja tällainen hetki ja tuo paikka ei ole se, mistä aloittaa sellaisen tekeminen, Parker kommentoi Eurosportille.

– Mourinho on menettänyt paljon uskottavuuttaan ja epäilen ManU-pelaajien vihaavan ajatusta siitä, että portugalilainen ottaisi seuran komentoonsa [kesken kauden]. Kun mietti sitä, kuinka tyytymättömiä pelaajat ovat, seuran olisi parempi napata Tim Sherwood peräsimeen loppukaudeksi. Hän voisi palauttaa hyvän tunnelman ryhmään.

Sherwood on ilman työpaikkaa, kun Aston Villa antoi miehelle potkut syksyllä seuran jämähdettyä jumbosijalla.