© Kuva: Getty Images

Arsenal kaappasi Leicesterin menestyksen takapirun

Leicesterin teknisen pelaajatarkkailuosaston johtaja Ben Wrigglesworth vahvisti sosiaalisessa mediassa, että on siirtynyt Arsenalin palvelukseen.

– Kolmen ja puolen uskomattoman kauden jälkeen, työskenneltyäni mahtavien ihmisen kanssa, olen aloittanut uuden luvun elämässäni. Oli vaikea päätös jättää Leicester, mutta nyt tartuin mahdollisuuteen jollaista ei useasti tarjota, mies kirjoitti Twitter-tilillään.

Wrigglesworthin titteli Arsenalissa on edustusjoukkueen videoscoutti.

Wrigglesworthin näytöiksi on luettu mm. Riyad Mahrezin ja N’Golo Kanten hankinnat. Mahrez siirtyi seuraan talvella 2014 Le Havresta, Ranskan 2. liigasta  vain 400 000 punnalla. 24-vuotiaasta Kantesta seura maksoi viitisen miljoonaa puntaa Ranskan pääsarjaseura Caenille viime kesänä, mikä sekin on osoittautunut halvaksi hinnaksi.

Kumpikin pelaaja on kuulunut pelipaikkojensa eliittiin Valioliigassa tällä kaudella, kun Leicester porskuttaa vastoin kaikkia odotuksia sarjan kärjessä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!