Jose Mourinho on selventänyt tulevaisuuttaan sen verran, ettei ole siirtymässä Inter Milaniin, jota hän luotsasi menestyksellä vuosina 2008-2010. Keväällä 2010 seura voitti kotimaan kaksi pokaalia ja Mestarien liigan.

– Minut nähdään vielä joskus Milanissa. Olen kiitollisuuden velassa puheenjohtaja Massimo Morattille. Lähdin Interistä vuonna 2010 ja sen jälkeen olen työskennellyt kovasti ensin Real Madridissa ja sitten Chelseassa. On ollut vaikea löytää aikaa lähteä lounaalle Morattin perheen kanssa, katsoa Interin peli ja tavata faneja. Kun se tapahtuu, siitä tulee tunteikas hetki minulle, Mourinho aloitti.

– Haluan kuitenkin tässä vaiheessa tarkentaa yhden asian. Minä on ole joukkueen johdossa ensi kaudella. Interin [omistajalla] Erick Thohirilla ja [päävalmentajalla] Roberto Mancinilla on projekti. Heidän ajatuksensa saavat minun täyden tukeni ja toivon sen johtavan suureen menestykseen. Haluan nähdän Interin hymyilevän jälleen.

”En etsi seuraa vaan seurat etsivät minua”

Mourinholta kysyttäessä tulevaa seuraa, mies pyöritteli asiaa seuraavasti:

– En todellakaan tiedä, mutta yksi asia on varmaa: rakastan jalkapalloa ja palaan sivurajalle samalla intohimolla kuin aiemminkin. Kunnioitan suuresti jokaista valmentajaa ja seuraa, joten en ole etsimässä seuraa vaan he etsivät minua.

Mourinhoa on vahvasti huhuttu Manchester Unitedin manageriksi ensi kesästä alkaen, ehkä jo aiemminkin Louis van Gaalin heikon menestyksen vuoksi.