Manchester Cityn huippupelaaja pois Pep Guardiolan tieltä Kiinaan?

© Kuva: Getty Images

Manchester City ilmoitti maanantaina, että Pep Guardiola aloittaa seuran managerina ensi kesänä kolmen vuoden sopimuksella.

Monet iloitsivat katalaanin saapumisesta Cityyn hehkuttaen miestä ”sukupolvensa parhaaksi valmentajaksi”. Manchester Cityn keskikenttämies Yaya Toure ei kuitenkaan brittilähteiden mukaan ollut yhtä hymyä.

Miehen agentti Dimitri Seluk kertoi aiemmin tällä viikolla, että Toure jättänee seuran kesällä. Guardiolalla ja norsunluurannikkolaispelaajallahan on yhteistä historiaa, sillä Toure ei Barcelonassa pelatessaan mahtunut katalaanikoutsin suunnitelmiin vaan lähti Barcasta Cityyn vuonna 2010.

Nyt Daily Telegraph kertoo, että Toure kiinnostaa Kiinassa. Lehden mukaan mies voisi tienata siellä peräti 30 miljoonan punnan vuosipalkkaa.

Kiina on viimeisen kuukauden aikana ottanut isoa roolia siirtomarkkinoilla – tammikuussa Ramires siirtyi Chelseasta Jiangtsu Suningiin, ja tänään Guangzhou Evergrande julkaisi hankkineensa Jackson Martinezin 42 miljoonalla eurolla Atletico Madridista.