Nyt ei ole rahasta kiinni! – Valioliiga-seura murskaamassa siirtoennätyksensä jättihankinnalla

Valioliiga-seura Stoke on hankkimassa riveihinsä Porton Giannelli Imbulan, kertoo Sky Sports. Stoke-manageri Mark Hughes vahvisti brittimedialle hankinnan olevan lähellä.

– Keskustelut ovat edenneet. Toivottavasti pystymme tiedottamaan siitä vielä tänään, kertoi ”Sparky” lehdistölle.

Lähteen mukaan Stoke olisi maksamassa 23-vuotiaasta ranskalaisesta peräti 18 miljoonaa puntaa (24 miljoonaa euroa). Samalla se rikkoisi entisen siirtoennätyksensä selvästi. Viime kesänähän Stoke maksoi Xherdan Shaqirista 12 miljoonaa puntaa Inter Milanille.

Summa tuntuu valtavalta, sillä keskikentän keskustassa viihtyvä Imbula ei ole toistaiseksi onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa Porton avauskokoonpanossa. Mies siirtyi Portugaliin viime kesänä Marseillesta.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!