Saksan maajoukkueen manageri Olivier Bierhoff on kritisoinut ManU-luotsi Louis van Gaalia siitä, ettei tämä ole tukenut tarpeeksi Bastian Schweinstegeria.

Van Gaal on kertonut odottaneensa enemmän pelaajalta, mutta Bierhoffin mukaan valmentaja on käsitellyt pelaajaa heikosti.

– Jokainen pelaaja tarvitsee valmentajansa tukea, niin myös Bastian. Pidän valitettavana, jos valmentaja kritisoi pelaajaa julkisesti, Bierhoff kommentoi Sport Bildille.

31-vuotias saksalainen siirtyi seuraan viime kesänä Bayern Münchenistä. Pelaaja on parhaillaan otteluista sivussa polvivamman vuoksi. Bierhoffin mukaan Schweinsteigerin paikka EM-joukkueessa ei ole varma, mutta todennäköinen.

– Kilpailu hänen pelipaikallaan on kiivasta, kuten näimme jo MM-turnauksessa. Toki oletan hänen olevan kisajoukkueessa. Hän on tärkeä palanen joukkuetta. Kaikki riippuu kuitenkin hänen tilanteestaan kokonaisuudessaan.

Päävalmentaja Joachim Löw kertoo olevan jatkuvasti yhteydessä Schweinsteigeriin.

– Hänen vammansa ei huoleta minua ja luotan hänen olevan täysin valmistautunut kisoihin ja täysillä mukana. Hän on mukana suunnitelmissani.