Tässäkö Liverpoolin suunnitelma Mario Balotellista eroon pääsemiseksi?

© Kuva: Getty Images
Chelsea - Liverpool Valioliigan helmenä! Lunasta mojova talletusbonus!

Mario Balotelli siirtyi kesällä 2014 Liverpooliin suurin odotuksin. Italialaishyökkääjän debyyttikausi meni kuitenkin pahasti pieleen, sillä mies onnistui vain kertaalleen maalinteossa Valioliigassa pelaamassaan 16 ottelussa.

Tämä sesonki onkin Balotellilla jo mennyt lainalla AC Milanissa – seurassa, joka kauppasi hänet Pooliin. 25-vuotias kärkimies on kärsinyt loukkaantumisista ja joutunut Milanin päävalmentaja Sinisa Mihajlovicin kritiikin kohteeksi.

Balotellin lainasopimus päättyy kesällä, ja hänen on sen jälkeen tarkoitus palata takaisin Pooliin. Telegraph kertoo kuitenkin, että seuralla on jo suunnitelma Balotellin seuraavaksi osoitteeksi.

Heikko kausi on vienyt kiinnostusta mieheen Euroopan suursarjoissa. Lähteen mukaan Balotellia ollaankin kauppaamassa Kiinan Superliigaan, jonne on jo tämän vuoden aikana siirtynyt Alex Teixeiran ja Jackson Martinezin kaltaisia pelaajia.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon! 

Chelsea - Liverpool Valioliigan helmenä! Lunasta mojova talletusbonus!