© Kuva: Juha Tamminen

114 liigaottelun hyökkääjä siirtyy Ykköseen – ”Täyttää vaatimuksemme”

FC Jazz sai kaivatun palasen hyökkäykseen, kun ensi kesänä porilaispaidassa viilettää numerolla yhdeksän Juho Lehtonen. Raumalaislähtöinen Lehtonen on pelannut viime kaudet Veikkausliigaa Turussa sekä viime kauden Kotkassa.

FC Jazz on etsinyt laadukasta maalintekijää hyökkäykseensä.

– Olemme seuranneet pelaajamarkkinoita rauhallisina ja tiedostaen, että kotiavaukseen on aikaa vajaa 50 päivää. Meillä on käynyt muutamia testipelaajia – heitä on tälläkin hetkellä ryhmässä mukana,  ja ensi viikolla tulee vielä näytille pari pelaajaa. Olemme pysyneet sovitussa laatuajatuksessa, että FC Jazziin pääsee vain jos olet todellinen vahvistus tai näemme, että junioripelaajassa on potentiaalia parin vuoden sisään nousta edustuspelaajaksi, kommentoi seuran päävalmentaja John Allen.

– Meillä on jo nyt olemassa hyvä pelaajarunko omien junioreiden sekä nykyisten sopimuspelaajien kautta. Juho on osoittanut nyt reilun kuukauden aikana, että täyttää vaatimuksemme ja tuo joukkueeseen osaamista, sekä maalintekotaitoa, jatkaa Allen.

Juho Lehtonen palaa Poriin ja odottaa innolla kesää,

– Pitkän talven jälkeen on hienoa kun päästään hiljalleen kiinni tosipeleihin. On ollut vaihteeksi kivaa olla porilaisten kopissa, jonka ilmapiiri on ammattimainen ja loistava. Uskon, että paluu ”tuttuun” ympäristöön tuo itselle parin vaikeamman vuoden jälkeen lisää intoa ja vauhtia tekemiseen. Olen Johnin kanssa jutellut ja tiedän mitä minulta odotetaan ensi kesänä.

Lehtonen on pelannut urallaan aiemmin Porissa Ykköstä FC PoPan riveissä. Veikkausliigassa mies on pelannut 114 ottelua tehden 17 maalia.

Lähde: FC Jazzin verkkosivut