Arsenal-legenda Thierry Henry pohtii Roy Hodgsonin ongelmaa – ”Kuinka he molemmat mahtuvat avauskokoonpanoon…”

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Harry Kane teki eilen lauantaina upean maalin Englannin yllättäessä Saksan numeroin 3-2 Berliinissä pelatussa maaottelussa.

Viime sesongilla läpimurron tehnyt Tottenham-kärki on muutenkin osoittanut otteillaan tällä kaudella, että hän ei ole mikään yhden kauden tähdenlento – Kane on paukuttanut jo 21 maalia Valioliigassa tähän mennessä.

Englannilta kuitenkin puuttui eilisestä ottelusta loukkaantuneena oleva kapteeni Wayne Rooney, joka on totuttu näkemään joukkueen hyökkäyksessä.

Arsenal-legenda Thierry Henry onkin pohtinut The Sun -lehteen kirjoittamassaan kolumnissa Englannin päävalmentajan Roy Hodgsonin ongelmaa valittaessa avauskokoonpanoa ensi kesän EM-kisoissa.

– Roy Hodgsonin ongelma on se, kuinka hän saa sekä Rooneyn että Kanen mahtumaan avauskokoonpanoon – jos hän sitä haluaa.

– Aiemmin Rooney pystyi pelaamaan missä tahansa. Hänen liikkeensä ja energiansa oli uskomatonta. Mutta hänen fysiikkansa ei ole enää sama, enkä usko Englannin voivan käyttää häntä laitapelaajana.

Henryn mielestä Rooneya pitääkin peluuttaa kärjen takana, mikäli hänet haluaa avauskokoonpanoon. Miestä ei myöskään voi jättää valitsematta.

– Hänen on päästävä Ranskaan. Nämä harjoitusottelut Saksaa ja Hollantia vastaan ilman Rooneya antavat Hodgsonille kuitenkin täydellisen mahdollisuuden tarkastella vaihtoehtojaan huippuvastustajia vastaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!