© Kuva: Getty Images

Hollo vs Lukijat: ”Manchester Unitedin kausi tuhoutuu neljässä päivässä”

Sivustomme asiantuntija Lauri Hollo kaivaa joka viikko jalkapallosta ajankohtaisia puheenaiheita; jotakin hyvää, jotakin huonoa tai oudon jutun, mikä ei yksinkertaisesti hänen maalaisjärkeensä mahdu. Mitä mieltä sinä olet?

Miinusta:

– Manchester Unitedin kausi on mennyt rajusti alakanttiin. Edessä on ensi kauden Mestarien liigan paikan kannalta elintärkeät neljä vuorokautta. Tänään on mahdollisuus edetä jatkoon Eurooppa liigassa, minkä voitto toisi paikan Mestarien liigaan. Mutta haaste on kova, koska Liverpoolilla on avausosasta 2-0-etumatka.

– Ja heti sunnuntaina on toinen elintärkeä ottelu. Ei helppo sekään, paikalliskilpailija City Valioliigan vierasottelussa. Jos turpaan tulee, repeää ero nelossijaan jo seitsemään pisteeseen, minkä kurominen kiinni on jo liki mahdottomuus.

– Toki Unitedilla on vielä FA Cupin uusinta West Hamia vastaan, mikä voi myös pelastaa pytyn tälle kaudelle. Mutta se ei auta ensi kesänä Mestarien liigaan.

– Pakkovoitoista puhutaan urheilussa usein, mutta ManU:n tapauksessa se on nyt täysin perusteltua. Jos tämä loppuviikko menee pieleen, menee pesuveden mukana myös hyvin todennäköisesti ensi kausi. Kuinka moni huippupelaaja haluaisi kesällä seuraan, joka ei pelaa Mestarien liigassa?

– Miten Unitedin käy? Pelastuuko kausi neljässä päivässä vai meneekö se lopullisesti alas viemäristä? Veikkaan itse jälkimmäistä. Unitedin pelissä ei ole viime viikkoina ollut mitään merkkejä siitä, että yhtään mikään pelin osa-alue olisi parantumassa. Louis van Gaalin hallitsematon kaaos jatkuu.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!