Laulaja Ville Pusa ja radio- ja tv-juontaja Jaajo Linnonmaa ovat hankkineet osakkuudet Veikkausliiga-nousija PK-35:stä, kertoo Helsingin Uutiset. Julkkiskaksikon lisäksi osuuden joukkueen osakkeista osti myös SOK-johtaja Vesa Punnonen.

Kolme vuotta sitten Vantaalle muuttanut Pusa sai idean lähteä mukaan seuran toimintaan käytyään katsomassa PK-35:n naisten Mestarien liigan ottelua ja lopullinen rohkaisu tuli miesten joukkueen noususta Veikkausliigaan.

– Miten voisin auttaa joukkuetta pysymään Veikkausliigassa ja yleisöä löytämään PK-35:n, laulaja kertoi pohtineensa Helsingin Uutisten mukaan.

– Suomalainen jalkapallo ja etenkin Veikkausliiga ei ole koskaan oikein saanut mielestäni kunnolla siipiä alleen, Pusa jatkoi.

Pusa puhui mukaan myös ystävänsä Jaajo Linnonmaan ja Vesa Punnosen.

– Kävin viime vuonna yhdessä Veikkausliiga-matsissa ja löysin niin monta parannettavaa asiaa katsojan näkökulmasta, että haluan vaikuttaa kokonaisuudessaan kotimaisen jalkapallon uuteen nousuun, entinen PK-35:n juoniori Linnonmaa kertoi.

Kolmas uusi osakas, SOK:n Venäjän liiketoimintojen toimitusjohtaja Punnonen uskoo kontaktiensa hyödyttävän vantaalaisseuraa.

– Haluan olla mukana kehittämässä lajia. Olen tässä mukana rakkaudesta lajiin, Punnonen sanoi Helsingin Uutisille.

– Minulla on eri kontakteja, joista on toivottavasti hyötyä jalkapallon ja PK:n kehittämisessä.

Veikkausliigan kausi käynnistyy toinen päivä huhtikuuta.