© Kuva: Getty Images

Lehti: Yli 60 miljoonan euron tarjous jätetään tekemättä – tuleva Chelsea-luotsi ei halua Englannin maajoukkuemiestä

Chelsea jahtasi viime kesän siirtoikkunassa Evertonin John Stonesia varsin aggressiivisesti. Pelaaja jopa teki seuralleen siirtopyynnön.

Evertonin seurajohto pysyi kuitenkin kovana, ja topparilupaus jäi ”Toffeesiin”. Syksystä saakka on kuitenkin huhuiltu, että lontoolaisseura aikoo lyödä ensi kesänäkin ison tarjouksen tiskiin saadakseen Englannin maajoukkuemiehen riveihinsä. Brittilehdissä on spekuloitu muun muassa 50 miljoonan punnan (63 miljoonan euron) tarjouksella.

Daily Star -lehti kertoo kuitenkin, että Chelsean seuraavaksi manageriksi uumoiltu Antonio Conte ei halua 21-vuotiasta Stonesia seuraan. Conten uskotaan siirtyvän Chelsean pääkäskijäksi, kunhan hänen pestinsä Italian maajoukkueessa päättyy kesän EM-kisojen jälkeen.

Stones on kärsinyt tällä kaudella pikkuvammoista. Mies on myös pelannut Evertonin riveissä kohtuullisen epävarmasti kunnossa ollessaan.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!