© Kuva: Getty Images

Mesut Özil kommentoi huhuja: ”Mielipiteeni ei ole muuttunut”

Arsenalin ja Saksan maajoukkueen tähtipelaaja on itse tullut julkisuuteen kommentoimaan espanjalaislähtöisiä huhuja, joiden mukaan hän haluaa vaihtaa seuraa mikäli Arsene Wenger jatkaa tykkimiesten peräsimessä.

Özil kommentoi tiistaina Twitter-tilinsä välityksellä asian olevan likimain päinvastoin: Wenger oli syy, miksi hän halusi ylipäätään siirtyä Real Madridista Arsenaliin. Özilin mukaan mielipide pelaamisesta Wengerin alaisuudessa ei ole sen koommin muuttunut.

Huhut Wengerin aseman ympärillä ovat kiihtyneet, kun joukkue näyttää jälleen kerran jäävän ilman liigamestaruutta. Ranskalaisluotsi on ylivoimaisesti pitkäikäisin manageri Euroopan suursarjoissa, ja monien mielestä miehen pitäisi jättäytyä jo taustarooliin seurassa, kun kohta jo 20 vuotta seurassa tulee täyteen.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!