Suomen entistä maajoukkuevalmentajaa Mixu Paatelaista uhkaa Skotlannin jalkapalloliiton kurinpitotoimet.

Dundee Unitedia luotsaava Paatelainen elehti eilen pelatussa paikalliskamppailussa Dundee FC:n faneille pilkallisesti ja joutui ottelun aikana hetkellisesti poliisin rauhoittelemaksi, kun vastustajajoukkueen fanit olivat heittäneet Paatelaista kolikoin ja muin pikkuesinein.

Paatelainen elehti vastustajan faneille pilkallisesti sen jälkeen, kun entisen Huuhkaja-valmentajan joukkue nousi ottelun viime hetkillä tasapeliin oltuaan ensin kahden maalin takaa-ajoasemassa.

The Scottish Sunin mukaan Paatelaista odottaa tapahtumien vuoksi jalkapalloliiton kurinpito, mutta suomalaisvalmentaja ei itse usko seurauksia tulevan.

– Miksi? Mitä minä olen tehnyt, Paatelainen ihmetteli Scottish Sunin mukaan.

– Olisin todella yllättynyt, mikäli jonkinlaisia toimia käynnistettäisiin.

Dundee FC:n fanit olivat stadionilla suoraan Paatelaisen joukkueen vaihtopenkin takana, ja suomalainen sai herjaa osakseen koko ottelun ajan.

– Tietysti Dundee-fanit huutelevat minkä kerkiävät. Se on osa peliä, Paatelainen kommentoi.

Paatelaisen Dundee United jatkaa Skotlannin liigan viimeisinä, mutta eilisestä tasapelistä saatu yksi piste saattaa vielä osoittautua arvokkaaksi kamppailussa liigapaikan säilyttämisestä, sillä seuraavana sarjassa olevaan ja ottelun enemmän pelanneeseen Kilmarnockiin on matkaa enää seitsemän pistettä.