Suomalaishyökkääjän tuskien taival ohi – ”Todellinen plussa”

© Kuva: Juha Tamminen

Crewe Alexandran suomalaishyökkääjä Lauri Dalla Valle on kärsinyt marraskuusta saakka ikävästä nilkkavammasta, joka on pitänyt 24-vuotiaan kärkimiehen sivussa peleistä.

Dalla Valle on kuitenkin tekemässä paluuta kentille, kun Crewella on vielä kymmenen ottelua jäljellä sarjakautta. Joukkueen tilanne on tällä hetkellä varsin vaikea – se on Ykkösliigan toiseksi viimeisenä seitsemän pistettä putoamisviivan alapuolella.

Manageri Steve Davis kertoo kuitenkin seuran verkkosivuilla uskovansa suomalaishyökkääjän tuovan joukkueeseen uutta voimaa.

– Hän on maalintekijä, ja se on avainasia hänen pelissään. Hän on yksi niistä kavereista, joka haistaa pienet maalipaikat, ja kun rangaistusalueen sisällä tapahtuu, hänellä on tapana olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

– Hän on pelannut vain 45 minuuttia (loukkaantumisen jälkeen junioreissa), mutta hän tietää, ettei aikaa ole paljon, joten hänen on tultava takaisin joukkueeseen peliin vaikuttavana vaihtomiehenä. Hän ei saa kuluttaa itseään loppuun. Meidän on käytettävä häntä oikein. Hänen saamisensa kokoonpanoon on todellinen plussa, jatkoi Davis.

Crewe kohtaa tänään kotikentällään kello 17:00 alkavassa ottelussa Blackpoolin.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!