© Kuva: Getty Images

Tämä hankintako ratkaisisi ManU:n maalinteko-ongelmat? – ”Toisi uuden ulottuvuuden”

Entinen ManU-hyökkääjä Louis Saha toivoo ManU:n hankkivan Everton-kärki Romelu Lukakun seuraan.

22-vuotias belgialaiskärki on ampunut tällä kaudella jo 18 maalia 22 Valioliiga-pelissä.

Lukaku hankittiin aikoinaan Chelseaan kotimaansa Anderlechtista teini-iässä, mutta vaikka parikin lainasopimusta meni erinomaisesti, päästettiin mies Evertoniin kesällä 2014. Siirtosumma oli 28 miljoonaa euroa.

– Arvostin Lukakun korkealle jo Chelseaan tullessaan, kun hän oli vielä erittäin nuori. Näin ettei hän ollut valmis, mutta nyt Evertonissa mies on ollut erinomainen, Saha kommentoi International Business Timesille.

– Lukaku toisi jotain uuden ulottuvuuden Unitedin hyökkäykseen vahvana pelaajana, joka on vastustajan puolustukselle rankka pidettävä. Hän oli hyödyksi boksin ympärillä ja muodostaisi hyvän linkin Anthony Martialin ja Wayne Rooneyn kanssa. Hänen hankintansa olisi hyvä lisä niin laadullisesti kuin numeraalisestikin.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!