© Kuva: Getty Images

Villiä spekulaatiota Espanjasta: Barcelona valmis luopumaan kolmesta pelaajasta saadakseen Arsenal-tähden

Espanjalaislehti AS:n mukaan Barcelona haluaa hankkia Arsenalin pelintekijän Mesut Özilin ensi kesän siirtoikkunassa.

Lähde kertoo, että katalaanijätti on valmis antamaan vaihdossa peräti kolme pelaajaa saadakseen saksalaistähden. AS:n mukaan seura on valmis kauppaan, jossa Arda Turan, Munir El Haddadi ja Sandro Ramirez siirtyvät Pohjois-Lontooseen.

Real Madridista Tykkimiehiin syksyllä 2013 siirtynyt Özil on pelannut loistavan kauden Arsenalissa, vaikka mies on edelleen ajoittain osoittanut merkkejä epätasaisuudesta. 27-vuotias maailmanmestari on muun muassa antanut 18 maalisyöttöä pelaamassaan 28 Valioliiga-ottelussa.

Tällä viikolla liikkui huhuja, joiden mukaan Özil olisi halukas jättämään Arsenalin, mikäli Arsene Wenger jatkaa seuran managerina. Pelaaja kuitenkin kumosi väitteet nopeasti Twitter-tilinsä välityksellä.