Atletico Madridin laitapakki Filipe Luis näkee kohti Valioliiga-mestaruutta sensaatiomaisesti porskuttavassa Leicesterissä jotain samaa kuin omassa joukkueessaan. Luis piipahti kahden Atletico-pestin välissä Chelseassa kauden verran äskettäin, joten brittikentät ovat miehelle myös omakohtaisesti tutut.

Leicester johtaa Valioliigaa seitsemällä pisteellä ennen Tottenhamia, kun kolme kierrosta on pelaamatta.

– Leicester on vaatimaton joukkue ja lähes Valioliigan mestari. Eeppisiä asioita tapahtuu jalkapallossa. Vaikka meidän budjeteissa on eroa, olemme samankaltaisia heidän kanssaan. Heillä tai meillä ei ole megatähtiä vaan joukkue, jossa jokainen juoksee ja taistelee vieruskaverinsa puolesta, Luis pohti FourFourTwon haastattelussa.

– Meillä joukkue on yhtenäinen eikä kukaan ajattele vain itseään, mikä on vahvinta osa-aluettamme. Meillä on ollut heikkoja ja vahvoja hetkiä, mutta nyt olemme vakaita ja parannamme koko ajan.

Atleticon seuraava tulikoe on keskiviikkona, kun Bayern München tulee kylään Mestarien liigan välierän avausosassa.

Espanjan liigassa Atletico on toisena, tasapisteissä kärkijoukkue Barcelonan kanssa. Real Madrid on kolmantena vain pisteen perässä.