Ex-agentti suuttui Barcelonan Luis Suarezin väitteistä – ”Hänellä on psykologisia ongelmia”

Nykyään Barcelonassa loistavaa jälkeä tekevä uruguaylaiskärki Luis Suarez siirtyi kotimaastaan Hollannin Groningeniin vuonna 2006.

Tällä viikolla miehen siirtoon liittyvät yksityiskohdat nousivat jälleen otsikoihin, kun Suarez kertasi hänen silloisen agenttinsa Daniel Fonsecan toimintaa. Barca-tähden mukaan Fonseca piti itsellään pelaajalle siirron yhteydessä luvatun 200 000 dollarin bonuksen.

Suarez kertasi keskiviikkona uruguaylaisen Monte Carlon haastattelussa entisen agenttinsa toimintaa.

– Se oli yksi pettymyksistä Danielin kanssa toimiessani. Hän kertoi minulle myös, että kuukausipalkkani olisi 30 000 euroa. Todellisuudessa se oli 10 000 euroa. Hän yritti korjata asian siirtyessäni Ajaxiin (2007), mutta se jäi hampaankoloon, koska hän oli itsekin jalkapalloilija ja tiesi hyvin nuorten pelaajien vaikeudet ansaita rahaa.

Uruguylainen radiokanava Las Voces del Futbol päätti Suarezin kommenttien jälkeen tiedustella Fonsecan näkemyksiä asiasta.

– Suarez on häpeilemätön valehtelija. Hän valehtelee. Hänellä on psykologisia ongelmia. Hän käy psykologilla, mutta se ei toimi. En tarvitse häntä mihinkään. Olen kuuluisa ilman häntä. En kunnioita häntä ihmisenä enkä voi hyväksyä halveksuntaa kaverilta, jonka tarvitsee käyttää sormia laskeakseen mitä on 4+4.

Lähde: ESPN