AS Romassa koko uransa pelannut Francesco Totti on jättämässä seuran ensi kesällä. 39-vuotias legenda ei kuitenkaan ole vielä lopettamassa hohdokasta uraansa.

Sky Sportsin mukaan Valioliigan mestaruudesta tiukasti taisteleva Leicester on tavoitellut Tottia viime kuukausina. ”Kettujen” manageri Claudio Ranierihan valmensi Tottia aikanaan Roomassa.

Sky Italia kertoo, että Totti on kuitenkin jättämässä eurooppalaiset futiskentät taakseen ja siirtymässä Pohjois-Amerikan kakkossarjaan NASL:ään New York Cosmosiin.

Cosmosissa on ennenkin esiintynyt legendaarisia pelaajia, kuten Real Madrid -ikoni Raul. Vuosina 1970-1985 samalla nimellä toimineen Cosmosin riveissä nähtiin puolestaan Pelen ja Franz Beckenbauerin kaltaisia oman aikansa supertähtiä.

Totti iski viikonloppuna 3-3-maalin Serie A -ottelussa Atalantaa vastaan. Miehen kerrottiin ottelun jälkeen ajautuneen joidenkin huhujen mukaan jopa fyysiseksi ajautuneeseen yhteenottoon Roma-valmentaja Luciano Spallettin kanssa. Tottihan ei ole saanut hyvistä tehoistaan huolimatta paljoakaan peliaikaa kesken kauden Roomaan tulleelta kokeneelta luotsilta.