© Kuva: Getty Images

Mixu Paatelaisen Dundee Unitedille paha pettymys

Mixu Paatelaisen valmentama Dundee United on pudonnut Skotlannin cupin välierissä häviämällä rangaistuspotkukilpailun jälkeen Hibernianille. Peli oli varsinaisen peliajan ja jatkoajan jälkeen maalittomassa tilanteessa.

Toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavalla Hibernianilla oli erinomainen mahdollisuus mennä ottelussa johtoon ensimmäisellä puoliajalla, kun joukkue sai rangaistuspotkun. Tyylikästä viimeistelyä tavoitellut kärkimies Jason Cummings chippasi kuitenkin pallon selkeästi yli Dundee Unitedin maalin.

Hibernian hallitsi ottelua varsinaisella peliajalla. Paatelaisen suojatit nousivat kuitenkin jatkoajalla paremmin mukaan peliin.

Rangaistuspotkukilpailu oli kuitenkin Hibernianin maalivahdin Conrad Loganin näytöstä. Veskari torjui kaksi ensimmäistä laukausta. Lopullisen niitin pääsi laittamaan aiemmin ottelussa epäonnistunut Cummings, jonka maali ratkaisi finaalipaikan ”Hibsille”.

Celtic ja Rangers ratkaisevat huomisessa tulikuumassa derbyssä toisen finaalijoukkueen.

Maalivahti Otso Virtanen istui koko ottelun Hibernianin vaihtopenkillä.