Bayern Münchenissä murhaavaa jälkeä tekevä Robert Lewandowskin tuoreet kommentit tuskin miellyttävät seuransa johtoa, sillä mies kertoo avoimesti unelmoivansa pelaamisesta jossain toisessa Euroopan huippusarjassa.

Seuran pitää olla sellainen, joka taistelee samalla tavalla mestaruuksista kuin Bayern.

– Ehkä pelaan vielä Englannissa tai Espanjassa jonain päivänä. Jos kuitenkin jatkan Bayernissa edelleen, johtuu se siitä, että pidän tätä ideaalina seuran pelata korkealla tasolla ja voittaa lisää pokaaleja. Fakta on, että jokainen vuosi olemme vähintään Mestarien liigan välierissä, Lewandowski kommentoi France Footballin haastattelussa.

– Pois lukien Real Madrid, Barcelona ja Atletico Madrid, mitkä muut joukkueet pystyvät kehumaan olevansa jatkuvasti yhtä korkealla tasolla? En tiedä, mitä tulevaisuus tuo tulleessaan, mutta nyt olen tyytyväinen Barcelonassa.

Lewandowskia voisi Englantiin houkutella se fakta, että Bayernin tulevana kesänä jättävä Pep Guardiola ottaa Manchester Cityn komentoonsa.

– Jo kolmen kuukauden jälkeen totesin kehittyneeni monin tavoin hänen alaisuudessaan.

Lewandowski nähdään tositoimissa keskiviikkona, kun Bayern vierailee Atletico Madridin luona Mestarien liigan välierässä.

Expekt (kertoimet):

Atletico Madrid – Bayern München, keskiviikkona 27.4. kello 21:45.

2,90 – 3,10 – 2,55