© Kuva: Getty Images

Video: Näihin harjoituksiin et haluaisi! – Bayern-pelaajat laittoivat pelikaverinsa tiukoille

Bayern München julkaisi Twitter-tilillään videon tämän viikkoisista harjoituksistaan, jossa muutama epäonninen pelaaja joutui loputtoman tuntuiseen puolustusurakkaan.

Saksalaisjätin pelaajat pelasivat ”rondoa”, eli harjoitusta, jossa ringin keskustan pelaajat yrittävät katkoa ympärillä olevien syöttöjä. Ringissä olevilla on vain yksi kosketus käytettävissään, ja epäonnistumisesta joutuu itse keskelle.

Tiistain harjoituksissa kuvatulla videolla Bayern-pelaajat, kuten Philip Lahm, Franck Ribery ja Thomas Müller vain eivät näytä epäonnistuvan, vaan keskustan pelaajat joutuvat urakoimaan kymmenien ja taas kymmenien syöttöjen ajan.

Kevään Mestarien liigassa nähdään, kantavatko Bayernin syöttöharjoitukset kentälle asti.