© Kuva: Getty Images

Chelsean tuleva päävalmentaja tekemässä varsinaisen yllätyshankinnan?

Antonio Conte aloittaa Chelsean päävalmentajana ensi kesänä, kunhan jalkapallon EM-kisat saadaan päätökseen.

Italiaa kisoissa luotsaavan Conten kerrotaan haluavan hankkia Chelseaan kärkimies Graziano Pellen Southamptonista. The Sunin mukaan lontoolaiset ovat valmiita tarjoamaan 30-vuotiaasta isokokoisesta hyökkääjästä 8 miljoonaa puntaa (10 miljoonaa euroa).

Pelle on tehnyt tällä kaudella 10 maalia Valioliigassa. 29-vuotiaana Italian A-maajoukkueessa debytoinut hyökkääjä ei kuulu siirtomarkkinoiden kuumimpiin nimiin, mutta Conten väitetään siis haluavat hänet Chelseaan.

Chelsea ei pelaa ensi kaudella eurokentillä, mikä tuo Contelle ja Chelsean seurajohdolle omat haasteensa pelaajien rekrytoinnissa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!