Manchester United -legenda Sir Alex Ferguson kertoo: Tämä tekee Cristiano Ronaldosta Lionel Messiä paremman

© Kuva: Getty Images

Dublinissa järjestettiin tiistai-iltana ”Ilta Rory Mcllroyn kanssa” -tapahtuma, jonne Manchester Unitedin fanina tunnettu golfaaja oli kutsunut myös legendaarisen managerin Sir Alex Fergusonin.

Manchester Unitedissa pitkän uran tehneeltä skotilta tiedusteltiin muun muassa hänen mielipidettään Lionel Messistä ja Cristiano Ronaldosta.

– Messi on fantastinen pelaaja. Hän kontrolloi palloa ihan kuin hänellä olisi tohvelit jalassa. Mutta tämä erottaa heidät mielestäni: Messi on ennen kaikkea Barcelonan pelaaja.

– Ronaldo sen sijaan voisi pelata Stockport Countylle ja tehdä hattutemppuja. Hänellä on kaikki työkalut. Hän osaa laukoa molemmilla jaloilla, puskea palloa, on rohkea kuin leijona ja on vielä yksi asia, jota ihmiset eivät huomioi.

– Nimittäin kun olin Manchester Unitedissa, käytössäni oli onnekseni useita pelaajia, jotka käyttivät lukemattomia ylimääräisiä tunteja tullakseen paremmiksi. Gary Neville muuttui keskiverrosta loistavaksi ahkeruutensa ansiosta – kuten myös David Beckham. Mutta Ronaldo antoi itsestään aivan kaiken – ja hän tekee niin edelleen. Hän vain halusi olla maailman paras.

Ferguson siis valmensi Ronaldoa vuosina 2003-2009 Unitedissa, mikä syö tietenkin osaltaan arvostetun managerin kommenttien puolueettomuutta.

Lähde: 101greatgoals.com


PÄIVÄN VIHJE: LEICESTER – CHELSEA

Onko hyvävireinen kettulauma Chelsealle liikaa?