© Kuva: Getty Images

Ennätyssiirto kytemässä – Liverpool nappaamassa kovalla hinnalla uuden hyökkääjän

Brittilähteiden mukaan Sadio Mane on jo maanantaina ollut Liverpoolin lääkärintarkastuksessa.

Mikäli Liverpool saa siirtonsa maaliin, tulee Manesta mahdollisesti jopa Liverpoolin seurahistorian kallein hankinta, kertoo Daily Star.

Southamptonissa viime kaudella 11 liigamaalia iskenyt Mane tulee ensi alkuun maksamaan Liverpoolille 34 miljoonaa puntaa, mikä jäisi ainoastaan yhden miljoonan aiemmasta rekordiostoksesta 35 miljoonan punnan Andy Carrollista.

Sanen hinta tulee kuitenkin ehkä nousemaan tuosta 34 miljoonasta. Kauppahinta tulee olemaan 36-38,5 miljoonan punnan välillä riippuen miehen pelimäärästä Liverpoolissa sekä seuran mahdollisesta pääsemisestä ja menestymisestä Mestarien liigassa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!