EM-sensaatio hylkäsi ManU:n lähentelyt: ”Nuori, mutta persoonana suuri”

© Kuva: Getty Images

Portugalin joukkueessa suuren roolin EM-kisoissa valloittanut 18-vuotias keskikenttäpelaaja Renato Sanches hylkäsi ManU:n tekemän tarjouksen ennen kuin päätti keväällä, seurajoukkuekauden päätteeksi siirtyä kotimaansa Benficasta Bayern Müncheniin.

Asian paljasti ex-ManU-pelaaja, maajoukkuekaveri Nani.

– Renato olisi ollut loistava hankinta ManUlle, en epäile sitä lainkaan, mutta Bayern oli hänen valintansa, minkä toivon olevan oikea ja hänen olevan onnellinen urallaan. Uskon ManU:n tietävän kuinka hyvästä pelaajasta on kyse, Nania siteerattiin Transfermarketweb-sivustolla.

– Renatolla riittää itseluottamusta. Hän on nuori, mutta persoonana jo suuri. Hän ei epäröi suurissakaan peleissä näyttää parasta osaamistaan. On upea nähdä kuinka nuori pelaaja haluaa olla tähti ja saavuttaa unelmansa.