EM-sensaatio hylkäsi ManU:n lähentelyt: ”Nuori, mutta persoonana suuri”

© Kuva: Getty Images

Portugalin joukkueessa suuren roolin EM-kisoissa valloittanut 18-vuotias keskikenttäpelaaja Renato Sanches hylkäsi ManU:n tekemän tarjouksen ennen kuin päätti keväällä, seurajoukkuekauden päätteeksi siirtyä kotimaansa Benficasta Bayern Müncheniin.

Asian paljasti ex-ManU-pelaaja, maajoukkuekaveri Nani.

– Renato olisi ollut loistava hankinta ManUlle, en epäile sitä lainkaan, mutta Bayern oli hänen valintansa, minkä toivon olevan oikea ja hänen olevan onnellinen urallaan. Uskon ManU:n tietävän kuinka hyvästä pelaajasta on kyse, Nania siteerattiin Transfermarketweb-sivustolla.

– Renatolla riittää itseluottamusta. Hän on nuori, mutta persoonana jo suuri. Hän ei epäröi suurissakaan peleissä näyttää parasta osaamistaan. On upea nähdä kuinka nuori pelaaja haluaa olla tähti ja saavuttaa unelmansa.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.