PK-35 Vantaa ilmoitti tänään, että sen päävalmentaja Shefki Kuqi vetäytyy päävalmentajan paikalta. Vantaalaisseurassa on ovi käynyt pitkin kautta ja sarjasijoitus Veikkausliigassa on tällä hetkellä viimeinen.

PK-35 Vantaan osaomistaja Jaajo Linnonmaa purkasi tuntemuksiaan Instagram-päivityksessään.

– Alkukaudesta taistelimme mestaruudesta ja nyt sarjapaikan säilyttämisestä, mutta sitä on urheilu. On tullut viimehetken takaiskuja ja onnistumisia. Ovi on käynyt ahkerasti molempiin suuntiin. Kaikki kasvattaa ja vie eteenpäin, Linnonmaa kirjoitti.

– Nyt omistajat, joukkueenjohto, valmennus ja pelaajat ovat istuneet alas ja keskustelleet, miten lähdemme nostamaan vantaalaista jalkapalloa nousuun. Pelaajien toive oli saada katsomot täyteen. Se tarkoittaa lippujen hintojen laskua tasolle, jotta kaikki pääsevät peliin. Se vaatii joukkueelta 100-prosenttista panosta ja tsemppiä, jotta katsojat viihtyy.

PK-35 Vantaa laski lippujen hintoja roimasti, sillä tuleviin peleihin pääsee viidellä eurolla.

– Nyt mukaan talkoisiin! Ensi tiistain kotiottelu Ilvestä vastaan on se ottelu, jossa suunta kääntyy. Ei haittaa, vaikka tekisimme samalla uuden katsojaennätyksen. Nyt kaikki vantaalaiset porukalla kannustamaan PK-35:sta, Linnonmaa toivoi.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.

Alkukaudesta taisteltiin mestaruudesta ja nyt sarjapaikan säilyttämisestä, mutta sitä on urheilu 💪🏼⚽️🏆 On tullut viimehetken takaiskuja ja onnistumisia. Ovi on käynyt ahkerasti molempiin suuntiin 😟 Kaikki kasvattaa ja vie eteenpäin! 🤔Nyt omistajat, joukkueenjohto, valmennus ja pelaajat ovat istuneet alas ja keskustelleet miten lähdemme nostamaan vantaalaista jalkapalloa nousuun. Pelaajien toive oli saada katsomot täyteen 👪👨‍👩‍👧‍👦👩‍👩‍👧‍👦 Se tarkoittaa lippujen hintojen laskua tasolle, jotta kaikki pääsevät peliin. Se vaatii joukkueelta 💯% panosta ja tsemppiä, jotta katsojat viihtyy 👊 NYT MUKAAN TALKOISIIN! Ensi tiistain kotiottelu Ilvestä vastaan on SE OTTELU, jossa suunta kääntyy. KAIKKI LIPUT 5€! Ei haittaa, vaikka tehtäisiin samalla uus katsojaennätys 🔴⚫️ mun biossa suora linkki mistä saat liput ennakkoon. Nyt kaikki vantaalaiset porukalla kannustamaan PK-35:sta!

Kuva, jonka Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2) julkaisi