© Kuva: Juha Tamminen

Kolme HJK:n pelaajaa puuttui lennolta – Medon tilanne puhututtaa

HJK lensi tänään aikaisin aamulla Ruotsiin pelaamaan Eurooppa-liigan kolmannen karsintakierroksen ottelua IFK Göteborgia vastaan. Ottelu pelataan torstaina. Kolme HJK:n pelaajaa puuttui lennolta.

Loukkaantumisten takia sivussa ovat tärkeät miehet Taye Taiwo sekä Nnamdi Oduamandi. Lisäksi lennolta puuttui HJK:n tärkeä keskikenttäpelaaja Medo, joka HJK:n markkinointijohtaja Sari Mikkonen-Mannilan mukaan nukkui pommiin.

SuomiFutis uutisoi eilen Medon tilanteesta, että hänellä olisi ollut selvittämättömiä asioita Suomen puolustusvoimien kanssa. Huhujen mukaan Medo joutuisi jättämään IFK Göteborgia vastaan pelattavan ottelun välistä, koska hänellä olisi kielto poistua maasta.

HJK:n joukkeenjohtaja Markku Peltoniemi kiisti huhut eilen SuomiFutis-sivustolle. Helsingin Sanomien mukaan Medo tulee myöhemmällä lennolla Ruotsiin.

Lopullisen totuuden Medon tilanteesta tietää vain HJK ja Medo itse, mutta joka tapauksessa toiminta ennen kauden tärkeintä ottelua puhututtaa. Miten voi olla mahdollista, että avainpelaajan annetaan nukkua pommiin villien huhujen saattelemana?

HJK:n kannalta tärkeintä olisi nyt saada Medo Göteborgiin keinolla, millä hyvänsä.