© Kuva: Getty Images

Pep Guardiola tutkailee yhä lisävahvistuksia hyökkäysosastolle – useampi potentiaalinen vaihtoehto

Manchester Cityn tuore manageri Pep Guardiola ei ole selvästi vielä tyytyväinen siihen, millainen joukkue Cityllä on tulevaa kautta varten jalkeilla.

Katseet ovat kovasti varsinkin hyökkäyspäässä, mihin kesän alussa City nappasi jo Celta Vigosta espanjalaislaiturin Noliton.

Hän ei ole kuitenkaan jäämässä ainoaksi laiturihankinnaksi, ainakin jos on uskominen siirtohuhuihin.

Sky Sportsin lähteiden mukaan Guardiola on neuvottelemassa tällä hetkellä kolmen eri seuran kanssa pelaajasiirroista. Kohteina ovat Schalken Leroy Sane, Palmeirasin Gabriel Jesus ja Atlético Nacionalin Marlos Moreno.

Kaikki kolme ovat laitapelaajia, joten etsinnöissä on selkeä suuntaus. Guardiola ei olekaan selkeästi tyytyväinen nykytarjontaan, jota vielä kesän alussa edustivat Raheem Sterling, Samir Nasri, Jesus Navas sekä Kevin De Bruyne ja David Silva, joista kaksi viimeistä ovat enemmän pitkälti hyökkäävän keskikenttäpelaajan roolissa.

Skyn mukaan Guardiola haluaakin saada lisää vaihtoehtoja hyökkäykseensä.

Mahdollisista uusista hankinnoista Sane tulisi hyvin todennäköisesti maksamaan noin 40 miljoonaa puntaa eli 47,6 miljoonaa euroa. Moreno irtoaisi taas huomattavasti halvemmalla, 8 miljoonalla punnalla eli 9,5 miljoonalla eurolla. Jesuksen hinta-arvio on pyörinyt taas noin 20 miljoonan punnan eli 23,8 miljoonan euron tietämillä.

Noliton lisäksi City on tänä kesänä hankkinut saksalaisen keskikenttäpelaajan Ilkay Gündoganin sekä ukrainalaisen nuoren keskikenttäpelaajan Oleksandr Zinchenkon.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!