© Kuva: Getty Images

Joel Pohjanpalo uhkuu näyttöhaluja: ”Futis ei ole tuntunut pariin vuoteen näin kivalta”

Huuhkajien hyökkääjä Joel Pohjanpalo, 21, uhkuu itsevarmuutta Bundesliiga-kauden alla. Bayer Leverkusenin miehistöön lainalta palannut Pohjanpalo uskoo saavansa mahdollisuuden kivenkovassa saksalaisryhmässä ensi kaudella.

Pohjanpalo vietti kolme kautta 2. Bundesliigassa Fortuna Düsseldorfissa ja Aalenissa. Täksi kaudeksi Leverkusen halusi Pohjanpalon takaisin lainasopimukseltaan Düsseldorfista, jossa Pohjanpalo teki kahden kauden aikana 13 osumaa.

– Mitä olen koutsin kanssa jutellut, hän on ollut todella tyytyväinen tekemiseeni ja sanonut, että jatka samaan malliin, niin eiköhän peliaikaa tule, Pohjanpalo sanoi Huuhkaja-tv:n haastattelussa.

Pohjanpalon mukaan Leverkusenin päävalmentaja Roger Schmidt tulee antamaan kaikille mahdollisuutensa.

– Pelejä on paljon. Kaikki tietävät, että pelaamme kaksi kertaa viikossa, Mestarien liigaa, Bundesliigaa ja Cup vielä siihen päälle, joten kaikkia pelaajia tullaan käyttämään, muuten ei jaksa pelata, Pohjanpalo kertoi.

Pohjanpalo saa kilpailla peliajasta kovan luokan kärkimiesten kanssa. Suomalaisen kanssa peliajasta kilpailevat muun muassa Javier Hernandez, Stefan Kiessling ja Kevin Volland.

– Peliajasta tulee kamppailua kolmen kovan jätkän kanssa, mutta en näe mitään syytä, miksi en pääsisi pelaamaan. Treeneissä on mennyt hyvin, pelaajat luottavat minuun ja saan palloja sinne mihin haluan.

– Tällä hetkellä tuntuu todella hyvältä. Ei ole pariin vuoteen futis tuntunut näin kivalta, Pohjanpalo fiilisteli.

» Katso tästä Huuhkajien tulokset ja tuleva otteluohjelma!