Manchester United joutui tekemään täyden päivätyön Hull Cityn kanssa Valioliiga-kierroksen lauantai-illan ottelussa. ManU voitti lopulta teinisensaatio Marcus Rashfordin lisäajalla tulleella maalilla 1-0.

Hull taisteli todella uljaasti läpi ottelun, mutta lopulta kotistadionin yleisö sai pettyä. ManU vei ottelun maalintekoyritykset nimiinsä peräti 29-8. ManU hallitsi palloa 62-prosenttiesti.

Wayne Rooney teki hienon esityön ja 18-vuotias Rashford laittoi pallon maaliin lähietäisyydeltä lisäajan kolmannella minuutilla. Rashford pelasi vahvan ottelun tultuaan vaihdosta sisään Juan Matan tilalle 71. minuutilla.

ManU jatkaa voiton myötä puhtaalla pelillä Valioliigassa, kolme ottelua ja kolme voittoa. Samaan on pystynyt myös Chelsea.