Mestarien liigan arvontakorit varmistuivat – näistä lohkot muovautuvat!

© Kuva: Getty Images

Mestarien liigan karsinnat on saatu päätökseen.

Viimeiset joukkueet lohkovaihetta varten selvisivät tiistaina ja keskiviikkona pelatuissa toisissa osaotteluissa.

Aivan todella isoja yllätyksiä ei nähty. Nimekkäimmät putoajat olivat AS Roma, jonka osalta toinen osaottelu tiistaina FC Portoa vastaan oli surullinen muun muassa kahden punaisen kortin kanssa, sekä Ajax, jota Rostov pyöritteli kotonaan keskiviikkona oikein kunnolla.

Torstaina ohjelmassa on arvonta, missä joukkueet sijoitetaan eri alkulohkoihin.

Näistä arvontakoreista lohkot muovautuvat:

[tweet]https://twitter.com/DaleJohnsonESPN/status/768557695712493568[/tweet]

Arvonta on ohjelmassa kello 19. Monacossa järjestettävässä tapahtumassa selviää myös muun muassa viime kauden osalta vuoden pelaaja -tittelin voittaja. Ehdolla on Real Madridin kaksikko Cristiano Ronaldo ja Gareth Bale sekä Atletico Madridin Antoine Griezmann.